Blog bejegyzések

Bejegyzéseim a weboldal készítésről és a keresőoptimalizálásról

Megosztás közösségi hálón

Közösségi háló

Miképp válik a közösségi háló előnyére weboldalunknak? Hogyan készítsünk magunknak megosztás gombot? Mire jó az Open Graph Protocol? Itt a válasz!


Keresőoptimalizálás statisztika

A SEO alapjai

Miről szól valójában a SEO? A keresőoptimalizálás a weboldal készítés alapja. Segítségével növelhetjük az oldalunkra ingyenesen érkező látogatók számát.


Szókirakós játék - szavak egy táblán

Kulcsszókutatás és SEO

A kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás legfontosabb eleme. Íme, egy ingyenes és nagyon jó alternatíva a Google Adwords kulcsszótervező helyett.


Könyv, amelyben a szöveg csak szemüvegen át látható

20 alapvető SEO kritérium

A weboldalunk szövegének keresőoptimalizálása nagyon fontos. Egy jól elkészített tartalom saját magát reklámozza. Íme 20 kritérium, melyeket mindenképp figyelembe kell venni.


Wordpress admin felület egy laptopon

A Wordpress sablon hibái

Egy Wordpress sablon kényelmesen, profinak látszó weboldallá bővíthető. Azonban különböző alkalmazások használatával az oldal minősége lényegesen romlik.


Teljesítmény kimutatás, számológép és számítógép

Honlap és teljesítmény

A honlapkészítés során kiemelt figyelmet kell fordítani a weboldal teljesítményére. Egy jól felépített, optimalizált weboldal magában hordozza a sikert.


Google analytics fiók egy számítógépen

Google Analytics

A Google Analytics használata erősen ajánlott minden weboldal tulajdonos számára. Azonban nem mindegy, miképp integráljuk és hol helyezzük el oldalainkon.


Tetszik a blog? Oszd meg ismerőseiddel!

Elsőként az újdonságokról

Iratkozz fel és hírlevélben értesítelek új bejegyzéseimről.