Tanulással lehet fejlődni

Miből lesz a cserebogár?

Mégis ki végez weboldal elemzést? A válasz egyszerű: Az akinek 340000 oka van rá!

A bejegyzéseimben gyakran írok róla, hogy a weboldal készítés nem egyszerű feladat... Nem véletlenül! A pályafutásom akkor kezdődött, amikor még laikusként megkértem egy vállalkozást, hogy készítsen nekem egy profi honlapot. A "Lila Manó" el is készítette nekem 340.000 forintért.

Sok pénz egy honlapért, ami sohasem működött... Nagyon szép volt, de borzalmas hibái voltak. Így hát szépen elkezdtem beleásni magam a weboldal készítés rejtelmeibe. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjek, kontár munkát végeztek... Így hát megtanultam mindent az alapoktól!

irány a harmadik részhez
Túrázó a fellegek felett

Az ügyfelek oldalán

Az ügyfél minőséget kapjon a pénzéért, ne az Ő kárára gyakoroljanak.

Legfőbb célkitűzésem, hogy ügyfeleim reális képet kapjanak az általuk megrendelt honlapok minőségével kapcsolatban. Azt kapják, amiért valójában fizettek. Az elemzéseim sajnos sok vállalkozásnak feladják a leckét. Nem értem, hogy miért? Hisz Ők állítják, hogy minőségi honlapokat készítenek. Hát akkor hajrá! Az ügyfél tényleg minőségi munkát kapjon!

kattints, hogy egyel lejjebb ugorjunk
Kislány és virág

A minőség a nyerő!

Átlagosan a magyar honlapok a 70%-ot is alig érik el egy elemzés során.

Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy mi magyarok bizony borzalmas weboldalakat készítünk. Rákeresve a "weboldal készítés" kifejezésre és a referencia munkákat elemezve, bizony szörnyű eredményeket kapunk. Ha a weboldal készítéssel foglalkozó vállalkozások ilyen referenciákkal büszkélkednek, akkor itt az ideje tükörbe nézni és a minőségre koncentrálni. A legjobb mindent visz!

gyors elérése a lejjebb lévő résznek
gyönyörű abszrtakt építmény

Mire törekszem?

Minőségi weboldalak a jobb internetért és az elégedett ügyfelekért.

Az elmúlt években weboldalakat építettem a semmiből. Minden egyes hibát és hiányosságot addig elemeztem, amíg a legjobb megoldást meg nem találtam. Hibákból bizony van elég. Amennyiben ezek a hibák javításra kerülnek, óriási eredményeket érhetünk el weboldalunkkal.

Munkám során az ügyfeleim elégedettsége kiemelten fontos, ennek ellenére szembesítem őket a szomorú valósággal. Csak akkor lesz egy honlap minőségi, ha nem tartalmaz hibákat és hiányosságot. Egy weboldal csak akkor jó, ha ellátja azt a feladatot, amire rendeltetett.

Lépj egyel lefelé

Összefoglalva

Az elemzések során az alábbi ismereteim hasznosítom

HTML5

CSS3

Javascript

PhP

Apache

SEO

Képek

Open graph

Schema

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg ismerőseiddel!

Elsőként az újdonságokról

Iratkozz fel és hírlevélben értesítelek új bejegyzéseimről.